Зареждане на тонер касети

Зареждане на тонер касети

Сервизен център Komputrite.com извършва зареждане от адрес до адрес на всички марки и модели тонер касети – Canon, Dell, Epson, HP, Konica, Kyocera, Lexmark, Oki, Philips, Samsung, Toshiba и Xerox. Клиенти, заявили абонаменти услуги ползват преференциални цени за абонамент. Можете да заявите посещение от наш представител на телефон 0878 581 570 или на e-mail: office@komputrite.com.

Посещенията от адрес до адрес на клиента се предлагат за територията на град София, а за клиенти, които не са от града, изпращаме с куриер и наложен платеж.

В редица случаи зареждането на тонер касети върви и със сервизни услуги на печатната и копирната техника на клиента. В това число включваме и ремонт и подмяна части.

Очаквайте скоро и офис консумативи към абонаментните планове за зареждане на тонер касети.

Сервизен център Komputrite.com предлага нови и употребявани принтери, скенери и мултифунционални устройства. За запитвания и проверка за наличност ви очакваме на телефон 0878 581 570, или на е-мейл: office@komputrite.com .

Можете да разгледате и каталога ни с продукти с продукти нова и употребявана техника.

Сервизен център Komputrite.com предлага още – Ремонт на настолни компютри, Ремонт на лаптопи, Инсталация и преинсталация, Почистване, Диагностика на PC или лаптоп, Диагностика на принтери, Ремонт на дънни платки, Ремонт на букси, Ремонт на чипове и други. Вашите въпроси може да задавете към нас и чрез формата за контакт в страницата ни Контакти.

Интересни публикации и материали можете да намерите на нашите страници във Facebook, Google+ и Twitter.