Ремонт на чипове

Ремонтът на чипове е един от най-тежките и трудоемки ремонти в сервизните хардуерни услуги, наред с ремонта на дънни платки и букси. Сервизен център Komputerite.com предлага ремонт и запояване на чипове за всички видове марки и модели лаптопи – Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, Samsung, Toshiba и други, както и за настолни конфигурации компютри.

Чиповете в компютърните системи отговарят за редица процеси в работата на изчислителната техника, както и за комуникацията между различните компоненти на всяка една конфигурация.

Определен проблем с чип може да бъде засечен и разпознат единствено след диагностика на предоставената ни машина за ремонт.

Ремонтът на чипове е изключително тежка и трудоемка задача, за която са нужни освен съвременна апаратура на високо ниво, така и дългогодишна практика с подобни компоненти. Ние от сервиз Komputrite.com разбираме от тези неща и ще ви предложим най-добрите възможни опции за решаване на проблема, съобразени с вашите желания и бюджет.

Предлагаме на вашето внимание да разгледате и каталога ни с продукти нова и употребявана техника на достъпни цени, дълга гаранция и високо качество от световни марки.

Вашите въпроси, коментари и мнения можете да напишете в нашата страница във Facebook, Google+ или Twitter, или да ни се обадите на телефон 0878 581 570. Вашите въпроси можете да изпращате и в писмена форма на e-mail адрес: office@komputrite.com.

Сервизен център Komputrite.com предлага ремонт на лаптопи и компютри от адрес до адрес в рамките на град София. Можете да заявите посещение от наш представител на телефон 0878 581 570 или чрез формата за контакт в страницата ни Контакти.