Извънгаранционен сервиз за лаптопи и компютри в София

Сервиз Komputrite.com предлага извънгаранционен сервиз за лаптопи и компютри на всички марки и модели – Lenovo, HP, Samsung, Dell, Asus, Acer и други. Ние подхождаме с внимание към всеки проблем, за да ви предложим най-доброто решение на случая, на най-добрата цена и с кратък срок за изпълнение. Ако сте в София – обадете ни се и ние ще ви посетим на адрес. Практиката показва, че проблемите при компютърната техника могат да си приличат. Също така могат и много да се различават, заради спецификата на марката, модела и индивидуалната работа на потребителя с устройството. Най-честите проблеми при лаптопите и компютрите са свързани с амортизация и износване на определени компоненти и части. В редица случаи, ние предлагаме на нашите клиенти ремонт на повредената част, ако това е възможно и условията го позволяват. Предлагаме също така и подмяна на увреденото устройство с ново на добра цена. Опциите за ремонт или подмяна стават след извършване на детайлна диагностика и тестване в нашия сервиз за лаптопи и компютри. Ние използваме съвременни техники за диагностициране и притежаваме опит, натрупан през годините работа с клиенти.

Друг често срещан проблем е ненавременното хардуерно почистване на лаптоп или настолен компютър. Замърсяването на компютърната техника може да доведе до загряване, спад в производителността на машината, увреждане на компоненти, късо съединение и редица други неблагоприятни събития. Ние от сервиз Komputrite.com препоръчваме почистването на лаптопи и компютри да се осъществява максимум на 6 (шест) месеца или по-кратък период от време. Това ще ви спести много разходи за ремонт, загуби на информация като документи, снимки, фактури, бланки и много други, важни за вас файлове. Най-честата причина за замърсяване е неправилно съхранение в прашни и спални помещения, богати на влакна и микро частици. В нередки случаи, цигарения дим също омазнява при засмукването му от системата за охлаждане на устройството.

Практиката показва, че операционните системи с времето се уголемяват и натрупват ненужни файлове, което води до понижаване на работата на лаптопа или настолния компютър и увеличаване на нервите на потребителя. В тези случаи, най-често препоръчваме цялостна преинсталация със запазване на наличната информация в персоналното или фирмено устройство.

Ако внезапно устройството ви започне да дава отклонения от стандартния ритъм на работа, тогава говорим за наличен проблем. Проблемът може да бъде както с хардуера на устройството, така и с неговия софтуер. Причината може да бъде локализирана единствено след щателна диагностика от нашите специалисти.

Работим и от адрес до адрес

Сервиз за лаптопи и компютри Komputrite.com предлага посещение на адрес за получаване на техниката за ремонт и след отремонтиране – връщане на устройството на същия адрес. Зареждането на торен касети е ежедневие за нас, защото знаем, че принтирането на документи е неизменна част от работата на всеки един офис. Обслужваме тонер касети с марка – Canon, Dell, Epson, HP, Konica, Kyocera, Lexmark, Oki, Philips, Samsung, Toshiba и Xerox. Повече информация можете да намерите в раздела – Зареждане на тонер касети. Ние ще прегледаме вашето устройство и ще ви информираме по телефона за откритите проблеми и съответната цена за тяхното отстраняване. Ние няма да направим ремонт без да ни потвърдите, че сте съгласен с цената и предложените варианти. Сервиз Komputrite.com оперира основно на територията на София-град, но работи и с клиенти от страната чрез куриер.

Няма статии в тази категория. Ако се показват подкатегории на тази страница, то те може да съдържат статии.