Диагностика на PC или лаптоп

Компютърна диагностика

Диагностиката на лаптоп или настолен компютър е в основата на откриването на всеки технически проблем. Ние от сервизен център Komputrite.com предлагаме пълна хардуерна и софтуерна диагностика в кратки срокове и индивидуален подход, съобразен с наблюдаваните проблеми.

Хардуерната диагностика представлява частично или цялостно разглобяване на увреденото устройство и локализиране на проблема с помощта на най-новите технически средства и опита ни, натрупан през годините.

Какво следва след диагностика на лаптоп, компютри или принтер?

След извършване на диагностиката, ние ще ви информираме за откритите причини за повреда в лаптопа или настолния ви компютър и ще ви дадем предложения за разрешаване на проблема. Чак след вашето потвърждение, ще предприемем действия за отремонтиране на поверената ни техника.

В някои случаи проблема може да бъде решен чрез ремонт повредената част, докато в други случаи – подмяната на повредената част е единственото решение на случая.

Ремонт на телевизори

Сервизен център Komputrite.com предлага и диагностика на плоски телевизори и принтери.

Понякога е възможно стойността на опциите за ремонт да надвишават себестойността на самото устройство. Такива са случаите с прегоряла дънна платка и видео карта, в комбинация или поотделно. При възникнала подобна ситуация, ви предлагаме да подмените повреденото устройство с ново, като за целта може да разгледате нашия каталог с нова и употребявана техника.

За повече въпроси, мнения и коментари можете да посетите страницата ни във Google+, Facebook или Twitter. Телефонът за връзка с нас е 0878 581 570, а е-мейла, на който можете да изпращате писмено запитване е office@komputrite.com .