Втора употреба

Втора употреба

Каква употребявана техника предлагаме?

Сервиз Komputrite.com предлага употребявани лаптопи, компютри, работни станции, монитори, принтери и сървъри от Германия, Финландия и Италия в отлично състояние и високо качество на марките – Lenovo, HP, Dell, Samsung, Canon, Toshiba, Acer, Asus и други. На сайта можете да намерите част от най-търсените и продаваните стоки втора употреба (падащото меню в категория Втора употреба от главното меню).

Ограничени количества

Стоките втора употреба имат променлив характер – наличностите и количествата се променят постоянно и динамично в зависимост от търсенето и продаването, и затова е необходимо да се провери за наличност и актуална цена в момента на покупка на съответната техника.

Висок клас техника

Употребяваната техника, която предлагаме най-често е от високите класове в съответния бранд (марка) и поради това е предпочитана от редица частни лица и фирми. Така например един лаптоп на цена около 400 – 500 лева с ДДС е доста по-качествен като материали и изработка от един чисто нов лаптоп от нисък клас на цена от около 500 – 600 лв. с ДДС. Това е така защото първоначалната цена високите класове лаптопи, които ние продаваме сага като употребявани, започва от 1800 – 2000 лв. с ДДС.

Каква е разликата и кои хора купуват употребявана техника и кои хора или фирми купуват нова техника?

Най-често нашите клиенти търсят лаптоп или настолен компютър за работа у дома, за писане на текстове и работа с таблици, преглеждане на пощата, обяви на коли и разбира се писане в социалните мрежи. В тези случаи става въпрос за съвсем базово използване на компютърната техника, което не налага големи ресурси на компютърната конфигурация и не поставя големи предизвикателства пред микро процесорите и графичните адаптери. Един лаптоп на цена от около 400 – 500 лв. или един настолен компютър на цена от около 200 – 300 лв. би покрил всички тези потребности на 100% и едно отлично бюджетно решение с до 6 месеца гаранция. Именно за това редица клиенти избират точно този вариант за свое лично ползване или за обзавеждане на бизнес офис с малка инвестиция.

Новата техника лаптопи и компютри разбира се има по-атрактивен дизайн, работи на 100% с най-новите операционни системи и приложения, в някои случаи е доста по-лека и удобна, има гаранция до 36 месеца, но за сметка на това и цената е различна от цената за същия клас употребявана техника. Нова техника предпочитат най-вече клиенти, които държат на външния вид на устройството, искат да са в крак с абсолютно най-новите тенденции в тази сфера или работят с тежки за хардуера графични и софтуерни продукти, които налагат използването на новостите на пазара.

Сервиз Komputrite.com предлага извънгаранционен сервиз за лаптопи, компютри, монитори,принтери, дънни платки, чипове и плоски телевизори на достъпни цени и високо качество от нашите специалисти с дългогодишен опит и познания в тази сфера. Обадете се на телефон 0878 581 570 и заявете посещение на адрес в град София. Наш представител ще ви посети за да вземе техниката за ремонт, ща направим обстойна, детайлна диагностика за локализиране на проблема и ще ви информираме за възможните опции за ремонт или замяна на части. Само след потвърждение от ваша страна ще извършим необходимите сервизни дейности по поверената ни техника.

Сервизен център Komputrite.com предлага зареждане на тонер касети от всички марки и модели принтери и многофункционални устройства на достъпни цени и с опция – От адрес до адрес на клиента. Повече информация можете да намерите в раздела Зареждане на тонер касети от главното меню в сайта или на телефон 0878 581 570, чрез формата за контакт в сайта, чрез официалния e-mail адрес office@komputrite.com или чрез запитване в страниците ни във Facebook, Google+ и Twitter.